INFO

Tietopaketti festareille saapuville.

FESTIVAALIALUE

Festivaalialueen ulkolava sijaitsee Kaupunginlammen monitoimikentällä, (ent. Kaupunginlammen puisto) ja sisälava Kajaanihallissa (ent. Liikuntahalli) samalla alueella, aivan Kajaanin keskustan tuntumassa (kts. kartta). Matkaa rautatieasemalta alueelle on vajaat 2 kilometriä. 

IKÄRAJAT

Festivaalialue on ikärajaton. Suosittelemme, että alle 12- vuotiaat saapuisivat alueelle vanhemman- tai huoltajan kanssa. Tapahtuma-alueen VIP-alue ja anniskelualue on K-18. Huomioittehan, että lapset eivät pääse anniskelualueelle edes vanhempien seurassa. 

 

VALOKUVAUS

Festarialueella ja sen ympäristössä liikkuvat tapahtuman viralliset kuvaajat ja videokuvaajat.
Kuvia käytetään tapahtuman markkinoinnissa, some-kanavissa sekä nettisivulla  www.kajaanifest.fi Myös media kuvaa festareilla. Omat järjestelmäkamerat ja videokamerat ovat festivaalialueella kiellettyjä.
Päivittäessäsi kuviasi someen, muista käyttää hästägiä #kajaanifest

LIPUT JA RANNEKKEET

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin portilla rannekkeenvaihtopisteessä. Tapahtuman portilla sijaitseva rannekkeenvaihto aukeaa puoli tuntia ennen porttien aukaisua, ja on avoinna aina viimeiseen esiintyjään asti. Huomioithan että lauantain rannekkeita voi vaihtaa vasta lauantaina. Ranneke mahdollistaa tilapäisen poistumisen alueelta.

Festivaalijärjestäjä ei korvaa vahingoittuneita tai kadonneita lippuja tai rannekkeita. Myös portilta voi ostaa lippuja (Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty). Osta lippusi ainoastaan valtuutetuilta lipunmyyjiltä (Lipputoimisto, Ticketmaster ja Prisma Kajaani). Rannekkeet ja liput tarkistetaan portilla.

MAJOITUS

Kajaani Fest- Lammen Loiskeet ei järjestä erillistä majoitusta tai leirintää. Voit tutustua Kajaanin majoitustarjontaan Original Sokos Hotel Valjus   www.visitkajaani.fi

MAKSUVÄLINEET

Anniskelu- ja VIP alueella sekä ruokamyyntipisteissä voi maksaa yleisimmillä korteilla. Suosittelemme käteisen varaamista mukaan joustavan asioinnin takaamiseksi. Festivaalialueella ei ole pankkiautomaattia. Lähimmät pankkiautomaatit löytyvät kaupungin keskustasta.

ENSIAPU 

Ammattimainen henkilökunta päivystää ensiapupisteellä.

NARIKKA

Narikka sijaitsee Kajaanihallissa, johon voit jättää omaisuuttasi säilytykseen hintaan 3 €/käynti.

LÖYTÖTAVARAT

Tapahtuman aikana kadonneita tavaroita voi kysyä narikasta. 

 

TURVALLISUUS

Noudata festivaalijärjestäjien ja järjestyksenvalvojien antamia ohjeita mahdollisten vaaratilanteiden sattuessa. Mahdollisten onnettomuuksien varalta alueella päivystää ensiapuryhmä. Jos huomaat onnettomuuden tai muun turvallisuusongelman, ilmoitathan heti asiasta järjestyksenvalvojille!

Omien alkoholijuomien ja mahdollisesti turvallisuutta vaarantavien esineiden tuominen tapahtumapaikoille on ehdottomasti kielletty.

Tupakointi on ehdottomasti kielletty lavan edustalla.

Alueelle saa tuoda omia alkoholittomia juomia enintään 0,5 litran avaamattomassa muovipullossa, pahviastiassa (esimerkiksi pillimehut) tai tölkissä. 1 alkoholiton juoma/asiakas. Kännyköiden, taskukameroiden ja kuulosuojaimien tuonti alueille on sallittu. Laittomat esineet tullaan takavarikoimaan porttitarkastuksen yhteydessä. 

KIELLETYT ESINEET JA ASIAT

järjestelmä- ja videokamerat (median kuvausluvat akkreditoinnin kautta etukäteen)
läppärit ja padit
sateenvarjot
polkupyörät
lasipullot (riippumatta sisällöstä)
alkoholituotteet
huumaavat aineet
ampuma- ja teräaseet
monitoimityökalut
räjähteet
ilotulitteet
soihdut
laserit
muut lyömäaseet
eläimet
huomioliivit/takit
julisteiden, flyereiden, tms. jako alueella
Yleisön käsien päällä "surffaaminen", eli crowd surfing on turvallisuussyistä kielletty
liput ja banderollit (järjestyksenvalvojilla on oikeus kieltää lippujen ja banderollien tankojen ja keppien vieminen tapahtuma-alueelle)
Selfiekepit

Järjestyksenvalvojat suorittavat porteilla kaikille turvatarkastuksen.

Kajaani Fest pidättää oikeuden ohjelman muutoksiin.

  • Kajaanifest YouTube kanava

RASKAAMPAA KEKRIÄ KAJAANIHALLISSA

 3.-4.7.2020

Kaupunginlammen monitoimikenttä &

Kajaanihalli

 © 2019 Kajaani Fest Lammen Loiskeet | KekriFest | Oikeudet muutoksiin pidätetään

web design